Oon varmasti useasti kertonut, että rrrrrrrrrrrrrrrrrrakastan suomalaisia dekkareita. Seppo Jokinen, Jarkko Sipilä, Outi Pakkanen, Juha Numminen, Tapani Bagge... vanhemmista Liisa Nevalainen, Eeva Tenhunen ja varmasti muutama nimi vielä joiden unohtaminen myöhemmin harmittaa. Jokiset meillä on kaikki, Sipilöitä puuttuu muutama, samoin Remeksiä (no nih, putkahtihan täältä vielä). Eilen osuin laajenevan kaupunkimme yhden kirjaston poistomyyntiin ja onnistuin ostamaan Liisa Nevalaisen tuotannon yhtä lukuunottamatta :) Leveä hymy pysyi kassallakin, euro/kirja oli enemmän kuin hyvä kauppa. Kaiken lisäksi nämä kirjat oli poistettu jostain peräkorven sivupisteeltä eikä niitä ollut juuri nimeksikään luettu. Oih onnea!

Ja sitten asiaan: Ostin uusimman Jokisen miehelle lahjaksi. Ja nyt voin onnitella itseäni! Olipa hyvä, ei vaan aivan mau-ah-tava valinta. Tätä ei siis vaan voinut jättää kesken!

Tällä kertaa Komisario Koskinen selvittelee "rantojen miesten" outoja, liian samanlaisia kuolemia. Onko Tampereella myynnissä huonoa itäviinaa? Vai hoitaako joku tilastoja kauniimmaksi?

Juoni on erinomainen ja henkilöhahmot aina yhtä hyviä. Takakansi kertoo, että ylen kakkonen suunnittelee tästä tv-sarjaa. Oih! ja Voih! Se tulisi tarpeeseen. Koskiseksi voisin toivoa vaikka aina yhtä ihanaa Kari Väänästä :) Kari Sorvalikin liimaisi mut tv:n ääreen joka jakson ajaksi :)