Jos edellinen lukemani kirja oli pettymys niin johan vaivat palkittiin!

Luulen omistavani kaikki Nick Hornbyn kirjat. Kun aikanaan luin Uskollisen äänentoiston heti sen ilmestyttyä, tiesin, että tämä mies on minua varten. Rakastan Hornbyn kuivaa huumoria ja taitoa pureutua ihan tavalliseen arkielämään. Olin ihan onnesta soikeana kun kirjastoautolla bongasin uusimman Hornbyn. En tajua miten en ole huomannut, että tälläinen on ilmestynyt (seuraan aika tarkkaan uutuuskirjoja).

Skeittari kertoo 16-vuotiaasta Samista, jonka elämän ainoa tarkoitus on skeittaus. Elämä ei kuitenkaan aina mene niinkuin on ajatellut, ja yhtäkkiä Sam huomaa menevänsä kohti aikuisuutta paljon nopeammalla vauhdilla kuin mihin oma pää riittää.

Aloitin tätä kirjaa eilen illalla. Aamulla heräsin pari tuntia ennen muita vain saadakseni lukea tätä ihan rauhassa. Siivota olis pitänyt, mutta minkäs teet kun kirja huutelee niin kovalla äänellä luokseen, ettei edes kuule omia ajatuksiaan?

Mau-ah-ta-va! niinkuin Katti Matikainen sanoisi. Ostan tämän heti omaan hyllyyn, tämä kun ei todellakaan ollut viimeinen kerta kun luen tämän kirjan.