Mun tautinen tuuri vaihtoparien suhteen jatkaa voittokulkuaan!

Perjantaina rantauduin töistä htp (henkisesti täysin paskana). Tarkoitus oli pitkän työpäivän jälkeen suorittaa viikonlopun ruokaostokset.. vaan niin oli ajatelleet tämän kaupungin muutkin asukkaat. Pääfiilikset: nälkä, lievä kiire, väsy ja lakava pissahätä. Mitä siis tekee kaupantäti kun huomaa pitkät jonot? Pakenee nopeasti paikalta salaa tyytyväisenä siihen, että on lähdössä viikonlopuksi reissuun eikä siis ihan oikeasti tarvi ITSELLEEN mitään. MIestähän tässä ollaan nälkään tappamassa :)

Kotiinpaluu siis sujui vähän vaisusti kun piti väistellä miehen kysymyksiä viikonlopun ruokatarjonnasta ja kissanpirutkin pyöri ympärillä muka ruokaa vailla. Meinas jo masentaa, mutta sitten kirkastui: postilaatikosta löytyi pakettikortti joka antoi viitteitä siitä, että ravelryn "neulojan syysloma"-vaihdon paketti odottaa noutajaansa. Ei ollu kuulkaa väsy eikä nälkä enää! Pikastartilla ehdin vielä juuri ennen sulkemisaikaa postiin hakemaan aarteeni.

Ja tässä sitä aarretta sitten on koko kuvan täydeltä:

Paketista paljastui hieno kässäkassi (oli jo vkonlopun reissulla mukana ja hyvin pelasi..) ja suklaata. Neulojan tuikitarpeellinen käsirasva, jonka kuvassa taustalla hääräävä Jakki onnistui tiputtamaan niin että tajusin sen vasta hetkenpäästä. Sen paikka oli kuitenkin tuossa kirjan vieressä :) Ja sitten: ihana parini oli ostanut mulle suuresti himoitsemani Cookie A:n Sock Innovation -kirjan!!! Jee!

Langat on ihania mutta värit älyttömän vaikeasti kuvattavia. Tässä paras otos (siis värien suhteen, muuten en sano mitään...):

Taustalla on ihanaa retroruohikkovihreän ja tumman harmahtavan vihreän kirjava vironvillavyyhti huivihommiin. Väri on ihan herkku!!! Oikeasta reunasta löytyy Noron Kureyon Sock yarnia ja väri on niiiiiiin ihana! Mulla ei ole kokemuksia Noron tästä langasta ja luulo onkin nyt suuri, että seuraava uusi työ on raitasukat :) Kolmas lankakerä oli täysin uusi tuttavuus: Regian Hand-dye-effect sukkalanka. 70% villaa ja loppu vahviketta. Ihan käsittämättömän pehmeä lanka! En voi tajuta että sukkalanka voi tuntua tältä. Lanka on jännä, tosi löyhäkierteinen. Kestää kuitenkin konepesunkin! (Köh... niin on kyllä kestänyt pari sellaistakin sukkaa joitten pesuun on suositeltu HELLÄÄ ja VAROVAISTA hipsutuspesua.. Minkäs mä sille voin jos niitä hiipii muitten pyykkien seassa??)

Paketti oli todella mieluinen ja siitä iso kiitos Sukkaa pukkaa, ja muutakin -blogin Tarjalle. Hauskaa on se, että lueskelen kyseistä blogia aina silloin tällöin ja ihan hiljan huokailin kateellisena kun siellä esiteltiin tuo Cookie A:n kirja ja kerrottiin sen lähtevän vaihtoparille :D Kyllä kannatti kadehtia! Kaunis kiitos Tarja! Toivottavasti onnistun ilahduttamaan omaa pariani edes puoliksi näin paljon.