Kuten varmaan olette monesta muusta blogista lukeneet (mitäh?! oonko muka taas viimeinen joka aiheesta kirjoittaa?) oli viime viikonloppuna Seinäjoella Käsityömessut. Ja hyvät messut olikin :)

Oma rooli messuilijana oli vähän erilainen tällä kertaa. Normaalisti olen viettänyt messuhetket kierrellen osastoja hankkien kaikkia tarpeellista ja tosi tarpeellista. Tällä kertaa olin kuitenkin "töissä". Olin mukana hauskassa "näe elävä neulebloggaaja"-tempauksessa meidän bloggaajien omalla osastolla.

Vaikka lauma naisia pystyy ihan mihin vaan, tähän tempaukseen saimme isosti apuja.  Ja varsinkaan ilman seuraavia toteuttaminen olisi ollut huomattavasti hankalampaa:

* Vuodatus

* Tapion kauppa

* Anvia

* E-P:n messut

Lisäksi meillä oli huima määrä muita tukijoita, heihin pääset tutustumaan alla olevista linkeistä:

 

Dermoshop
Ilsen Lanka
Kauhavan Kangas-Aitta
Lankakauppa Kuje
Sisustus Pikkulinna
TeeTee
Weleda
 

Koska tarkoituksen oli levittää Bloggauksen Ilosanomaa ja neuvoa ihmisiä oman neuleblogin perustamisessa, teimme avuksi  - tietenkin- oman blogin. Täältä Neulebloggaajan ABC:stä löytää toivottavasti mahdollisimman paljon apuja omaa blogia varten. Itse kirjoitin tuohon blogiin nettilankakaupoista kun on tullut asioitua aika monen sponsorimme kanssa.. Köh.

Oma panokseni messuilla jäi aika pieneen verrattuna moneen muuhun.. Perjantaina olin aamulla laittamassa osastoa kuntoon ennen kuin messut aukesivat ja sunnuntaina sitten olin töissä osastolla koko päivän. Hauskaa oli! Oli mukava tutustua moneen uuteen harrastajaan ja sehän nyt on aina kivaa jos saa jaaritella neulomisesta sydämensä kyllyydestä :)

Perjantaiaamulla ennen messujen aukeamista Tapio (siis SE Tapionkaupan Tapio) kävi moikkaamassa ja toi messutekemistä :) Tästä linkistä voi kurkata kuinka teen saamastani Regian Handdyed-langasta Cookie A:n kirjasta mallia Wanida. Ihan turha tässä oli toki mainita mallia, johan sen tuosta kuvasta olisi voinut itsekin tunnistaa....

Oli siis kivat messut! Isot kiitoksia ihanille neulojakavereille (heidän bloginsa löydät tuolta meidän yhteisblogista) ja ihan yhtä isot kiitokset kaikille osastollamme käyneille :) Ja sitten vielä vähän isommat kiitokset kaikille tukijoillemme, ilman teitä tämä projekti ei olisi saanut näin kantavia siipiä.